Vinkki budjettimatkailijalle:Good Pharm

good pharm 1

Pari päivää sitten en ollut kuullutkaan Good Pharmista:se oli jotenkuten mennyt minulta ohi,mutta kun istuin kahvilla aikaisin aamulla torin lähellä kysyi kahvilan pitäjä olinko kuullut uudesta drugstore-kaupasta,kadun toisella puolella.jossa tullaan myymään kosmetiikkatuotteita samaan tapaan kuin Cofixissa myydään kahvia ja ruokaa…  Cofix (ja sen copycat-kilpailija Cofizz) on pari vuotta sitten avattu kahvilaketju  (ja myöhemmin avattu halpissupermarkettiketju),jossa kaikki tuotteet maksavat saman,eli tätä kirjoittaessa 1,17 Eur per kappale. Uuden Good Pharmin idea on myydä kosmetiikkapuolen tuotteita maksimihintaan  10 Israelin shekeliä,eli tämän päivän kurssin mukaan 2,34 Eur.

Good Pharm front

Avajaisiltana oli ollut tungosta ,ja hyllyt tyhjentyneet nopeasti..Kuva täältä.

adam

Seuraavana aamuna oli pakko lähteä tarkistamaan mistä on kyse. Tässä toinen kaupan (josta on tarkoitus tulla ketju) perustajista;Adam Friedler.

good pharm 2

Hyllyt tosiaankin olivat tyhjentyneet ennätysajassa,eikä vajetta oltu avajaisillan jälkeen vielä ehditty paikata.. Israelissa 2 suurta drugstore-ketjua hallitsevat  markkinoita ,eivätkä ne ole erityisen edullisia:tosin niissä on jatkuvasti edullisia tarjouksia. Good Pharm on tervetullut lisä;se tosin eroaa muista siinä ettei sillä ole apteekkia.  Hyllyiltä löytyi kuitenkin perusvitamiineja hieman pienemmissä pakkauksissa,ja kuvassa olevan lapun mukaan tuotteita on tulossa lisää.Huomasin hyllyssä Schollin kengänpohjalliset hintaan 2,34 Eur;ei hullumpi hinta!

good pharm 3

Meikkituotteiden telinekin oli avajaisiltana päässyt tyhjentymään.Kaupan sijainti on hyvä ja keskeinen:lähellä Carmel-toria ja kävelymatkan päässä rannasta.

good pharm 7

Aurinkotuotteilla oli näköjään ollut suuri menekki avajaisiltana…

Good Pharm baby products

Vauvojen tuotteisiin oli panostettu kivasti,eli jos joku matkustaa tännepäin pienten lasten kanssa,suosittelen käyntiä Good Pharmissa. Vaippoja myytiin 2 kappaleen pakkauksessa,hinta per tuollainen pakkaus 0,45 Eur.

P60817-091731

Vauvojen ja pikkulasten tuotteisiin oli muutenkin panostettu hyvin: Esim.äidinmaitokorviketta löytyi To Go-pakkauksina.

good pharm 4

Bongasin tuolla tuotteita jotka olivat selvästikin muita paikkoja edullisempia,kuten vaikka Labellon ja Himalayan huulirasvat.

good pharm6

Kassalla hääri kaupan toinen kaupan kahdesta perustajasta.

ostokset

Omat ostokseni ensimmäisellä käynnilla olivat nämä: Doven vartalovoide (400 ml) hintaan 2,34 Eur,eli tosi edullinen hinta,sekä spray nenän tukkoisuuteen samalla hinnalla. Näiden lisäksi ostin myös Schollin kengänpohjalliset,tuohon samaan hintaan.

Good Pharmista löytyy siis kaikki tarpeellinen,ja tuotteet ovat hyviä: niiden joukossa on sekä täkäläisiä tuotteita kuin myös kansainvälisesti tunnettuja brändejä.

Good Pharm,King George Street 25 

Good Pharm,opened a few days ago,is the new  discount drugstore shop,expected to grow into a chain,where nothing costs over 10 Israeli shekels.

 

Leave a Reply