• Home
  • /
  • Yleinen
  • /
  • SuperCofix/supermarket for travelling on a budget

SuperCofix/supermarket for travelling on a budget

Kuvat suurenevat klikkaamalla /Click on the pics to see them better

super cofix allenby

Olen täällä aiemmin kirjoittanut halpiskahvilaketju Cofixista sekä sen copycat-kilpailijasta,Cofizzista. Viime kesäkuussa Cofix avasi omalla  konseptillaan toimivat supermarketit,SuperCofix-marketit. Niissä kaikki tuotteet maksavat saman hinnan,kuten kahviloissakin ,eli 5 shekeliä,joka tämän päivän kurssin mukaan on 1,16 euroa. Jotkut tuotteet kuitenkin ovat edullisempia,eli vaikka 2-3 tuotetta tuolla 5 shekelin hinnalla,ja ne on värikoodattu. Kaikissa SuperCofixeissa on perusvalikoimat,joista löytyy kaikkea tarpeellista:,ruokaa,juomia,puhdistusaineita,peruskosmetiikkaa kuten shampoota,hammastahnaa ym .ym, Kuvat olen ottanut uudesta ,Tel Avivin keskustan tuntumaan avatusta SuperCofixista,

Last June Cofix opened its first low cost supermarket,called SuperCofix. The first one was opened in the Florentin neighborhood in Southern Tel Aviv.The latest one was opened on Allenby street in southern Tel Aviv,close to city center. And the number is growing….

cofix 2

 Aika hyvin löytyy kaikenlaisia tuotteita SuperCofixissa.Kuvassa näkyvät myös värikoodit,eli jos hintalappu on keltainen tarkoittaa se että perushinnalla 5 shekeliä saa 3 samanlaista tuotetta.

Snacks in SuperCofix. Some products are cheaper;you get 2 or 3 for the 5 shekel price. If the price tag is yellow it means you get 3 of those products for 5 shekels.

cofix dairy

Maito ym.tuotteita kylmäkaapissa.Ihan hyvä valikoima. Monet täkäläiset supermarkettiketjut ovat ylihintaisia,joten loistavaa että joku perusti tällaisen ketjun missä ei todellakaan ole ylihintaa.Ja on helppo laskea ostosten loppusumma päässä,kun kaikilla tuotteilla on sama 5 shekelin hinta:)

Dairy and other products.

cofix mustard

Iso purkki Dijon -sinappia 5 shekelillä (vähän yli eurolla) .Hyvä diili!

A big jar of Dijon mustard for 5 shekels.

cofix super 4

IMG_6865

cofix super viikon tuote

SuperCofixeissa on myös viikon tarjoustuote,joku sellainen mitä tulee kerta-erä kauppoihin eikä sitä näe sen jälkeen.Viime viikolla tarjouksessa oli litran pakkaus riisimaitoa,joka ei kuulu SuperCofixin vakiovalikoimiin,sekä 2 pakkausta meikinpoistokosteuspyyhkeitä 5 shekelillä.

 There is also a weekly product deal in SuperCofix,for products that are not for sale later on,like this rice milk in the picture or 2 energy drinks for 5 shekels ,or 2 packages of makeup remover tissues.

cofix vihannekset

Vihannekset ja hedelmät on valmiiksi pakattu,ja lähes aina hyvälaatuisia. Ostan tuolta usein Romaine-salaattia,jota on pakattu 2 per laatikko,ja siinä vain ne sisimmät osat,ilman tummempia ,isompia lehtiä. Todella hyvä hinta-laatusuhde:)

The vegetables are separately packed ,and of good quality.I especially like to buy the box with two inner parts of fresh Romaine lettuce. A very good deal for 5 shekels:)

cofix kassa

cofix kahvi 2

Jokaisessa SuperCofixissa on myös Cofix kahvila,joten ostosten jälkeen voi vaikka istahtaa kahvikupposelle tai lounaalle,ja kaikkihan maksaa tuon saman 5 shekeliä.

There is always a Cofix cafe inside a SuperCofix supermarket,so you can sit down for a coffee or lunch after you are done with your shopping.

cofix coffee

Tämä uusin SuperCofix on sopivasti keskustan tuntumassa; Allenby-kadulla nro. 119

1,196 Comments