Siellä sun täällä

IMG_20150927_100732

Kesä täällä on ollut pitkä ja kuuma,ja koska en ole erityisesti kuuman ystävä en ole jaksanut pahemmin olla liikkeellä kameran kanssa,ja näin ei ole tullut otettua paljon kuviakaan.Muutama päivä sitten alkoi tuntua että ehkä se syksy alkaa vihdoinkin saapua:illalla tuntuu jo miellyttävämmältä ja nukuin toissayönä ensimmäistä kertaa ilman tuuletinta…Eilen kävin Sarona Marketissa  ,hakemassa Instagram-kisassa voittamaani Sarona Marketin klubikorttia,johon kuuluu rahanarvoisia etujakin.Sitä ennen pysähdyin hetkeksi uudella pitkällä aukiolla,joka on rakennettu kahden ravintoloita täynnä olevan kadun välissä olevan uuden parkkihallin päälle.Givon-aukion reunoilla olevat rakennukset ovat suurimmalta osin vanhoja ja rähjääntyneitä toimistorakennuksia,joiden pohjakerroksissa on ravintoloit ja kauppoja. Tarkoitus on että talot saavat jossain vaiheessa uuden ilmeen ja että molemmilla kaduilla sijaitsevat ravintolat ja kahvilat aukeavat myös aukiolle päin.Toistaiseksi vain 2 paikkaa aukeaa aukiolle mutta yhdessä kohtaa oli varjoisa pysähtymispaikka,ekologisine lammikkoineen .Niiden edessä on torni,johon on maalattu puun kuva.

aukio 3

Aukio on todella pitkä ja sinne tänne on laitettu joko keltaisia tai vihreitä tuoleja.Hieman enemmän tuonne olisi voinut istuttaa varjoisia puita . Kuumana ja aurinkoisena päivänä tuolit varmaan pysyvät tyhjinä mutta illalla tuolla voisi olla ihan mukavaa .

aukio 2

Toisessa päässä oli suihkulähde  joka kaukaa päin katsottuna näytti ihan usvalta.

IMG_20150927_092711

Sarona Markettiin olikin aukiolta ihan lyhyt matka.Sain kortin mukana myös kivan ostoskassin.

IMG_20150927_120534

Täällä vietetään tällä viikolla lehtimajajuhlaa;lapsilla ja monilla vanhemmillakin on lomaa ja etenkin lapsille on paljon tapahtumia. Nämä miniautot oli kai tuotu sitä varten Sarona Markettia vastapäätä.Aika kivat!

IMG_20150922_082753

Bussin ikkunasta taas bongasin tällaisen ajokin yhtenä päivänä. Aika erikoinen suoraan sanoen;D

1,017 Comments