Kahvila kuin karamelli

Vielä viime vuonna hieman Carmel-torista eteenpäin  löytyi pienen sivukadun varrelta ihastuttava kahvila,nimeltään Cafe Sonya,jossa tunnelma oli ainutlaatuinen,ja jonka puitten varjostamassa pihalla oli niin mukavaa istua myös kun oli liian lämmintä.  Kesän jälkeen kahvila sulki ovensa,monen vuoden toiminnan jälkeen. Mutta muutaman kuukauden kuluttua Sonyan pari entistä työntekijää avasivat torin lähelle uuden kahvilan, Miznon Getzelin,jossa voi hieman aistia jo ovensa sulkeneen kahvilan henkeä. Uusi kahvila on nätti kuin karamelli.

Aurinkoisena päivänä kutsuu terassi. Koko kahvila on niin täynnä ihania yksityiskohtia,ja kahvilan omistajat ovat tehneet kaiken itse.

Astutaanpa sisälle. Heti ensimmäiseksi silmät osuvat tuohon tapettiin.

Ja sitten tuohon turkoosiin kaappiin jonka pojat ovat maalanneet.Kahvilan tuolit ja pöydät ovat eri paria,mutta se vain lisää tunnelmaa tuolla.

Terassin edessä olevan takaa löytyy baarimainen pöytä.

Yksityiskohtiin ei voi olla kiinnittämättä huomiota.

Getzelin tiski.Tuo alempana näkyvä kissahahmo on kahvilan logo.

Roikkuvat pannut lisäävät tunnelmaa. Kaikki mitä täällä tarjotaan tehdään itse kahvilan pienessä keittiössä.

Tiskillä oli koristeellisia venäläisiä karamelleja,jotka kuulemma ovat enemmänkin kauniin näköisiä kuin hyviä maultaan.. Tuo jääkarhukarkki tuo mieleen Fazerin Parhaat-sekoituksen Jääkarhukarkin.

Kahvi on Getzelissä erinomaista,peräisin torin kahvikaupasta. Ja päivän piirakka oli sekin hyvää. Jos vaan käytte Carmel-torilla,älkää jättäkö tätä ihanuutta väliin.
Miznon Getzel

Gadera str. 1/Corner of Rabi Meir str. 21

Tel:052-701-5866

 

Leave a Reply