Hotelli Monterifiore

montefiori outside 2

Viime vuosikymmenen aikana on Tel Avivin katukuvaan ilmestynyt useita pieniä ja persoonallisia butiikkihotelleja,jotka usein on perustettu vanhaan ,restauroituun taloon.Yksi ensimmäisistä on ihastuttava hotelli Montefiore samannimisellä kadulla  Tel Avivin sydämessä.

montefiori outside

Kaunis kolmikerroksinen talo rakennettiin alunperin asuintaloksi vuonna 1922.Ulko-oven molemmilla puolilla on terassi.Hotellin jokainen huone on ainutlaatuinen.  En ole käynyt huoneissa mutta kävin hotellissa eräänä päivänä tuttavan kanssa haastattelemassa lyhyesti erästä siellä majailevaa ruotsalaista mediahenkilöäja samalla tuli otettua hotellista,jonka ohitse olen usein kävellyt ja ulkoapäin ihaillut,muutama kuva.

Montefiori 1

Heti sisääntullessa  näkyy hotellin baari,jonka takana on keittiö, Hotellin perusti täkäläinen ravintoloitsijapariskunta,joilla on useita pitkään toimineita ravintoloita ja kahviloita.

montefiori 3

Sisäänkäynnin molemmilla puolilla sijaitsevat hotellin ravintolatilat. 

montefiori 2

Terassilla voi ottaa viinilasillisen ja seurata kauniin kadun elämää. Huoneiden hinnat tällaisissä luksusbutiikkihotelleissa ovat aika suolaiset,mutta jos voittaisin lotossa….; D

Hotel Montefiore ,36 Monteriore Street

1,247 Comments