Abraham Hostel,Tel Aviv

coffee corner Abraham Hostel

Tel Avivin hotellitarjonta on runsas,mutta suuret hotellit ovat aika kalliita.Koko ajan lisääntymässä olevat butiikkihotellit ovat niitäkin kalliimpia per yö. Keskustan alueelta löytyy myös  edullisia hotelleja,etenkin off-season-aikana,ja hostellejakin on useita. Airbnb:llä on kaupungissa suhteessa enemmän tarjontaa kuin missään muualla. Viime kuussa Tel Avivissa avattiin kaupungin suurin hostelli,Abraham Hostel Tel Aviv, joka on melkein kuin hotellin ja hostellin välimuoto.Tälle oli tilausta,sillä kun muut hostellit yleensä houkuttelevat enemmän nuoria reppumatkailijoita ,tai sellaisia,joille kaupungin hotellit ovat liian kalliita,sopii Abraham Hostel myös perheille tai sellaisille,jotka eivät yleensä harkitse hostellissa yöpymistä. Kävin tutustumassa entisessä puhelinfirman toimistorakennuksessa sijaitsevaan hostelliin.

entrance

Tervetuloa Abraham Hostelliin.

lobby 3

Osa Abraham Hostellin lobbya

Abraham Hostellin sijainti on loistava,kaupungin ydinsydämen alueella;lähellä kaikkea,ja myös ranta-alue on lyhyehkön kävelymatkan päässä. Lobbyn lattialla on ihanat lattiatiilet!

lobby detail

Nurkkaus lobbyssa,jonka ilmeessä on kivasti retroa.

punkkasangyt

Tel Avivin Abraham Hostellissa on 5 eri salihuonetta punkkasänkyineen,joko 12,10.6 tai 4 hengen huoneita,ja hinta sen mukaisesti.  Lisäksi on yksi pelkästään naisille tarkoitettu 6 sängyn huone.Abraham Hostellissa ei ole käytävillä kylpyhuoneita,vaan jokaisessa huoneessa ,myös punkkasänkyhuoneissa,on omat vessat ja kylpyhuoneet.

bedroom for 2

 

Yksityishuoneita on yhdelle,kahdelle tai kolmelle henkilölle.Huoneet ovat yksinkertaisia,mutta siistejä ja uutuuttaan kiiltäviä. Jokaisessa yksityishuoneessa on myös minijääkaappi.Lisää kuvia huoneista täällä.

 

Family room Abraham hostel

Abraham Hostellissa on myös  huoneistoja,joko 4 tai 6 hengelle  tarkoitettuja. Huoneistoissa on mm .minikeittiö ja taulutelevisio.  Vauvansängyn saa  tarvittaessa. Abraham Hostellin kaikki huoneet (myös salihuoneet) siivotaan päivittäin. Ja aamiainen sisältäyy huoneiden/petisijan hintaan.

Dining Room 1

Pääsalissa,jossa sijaitsevat ruokailutilat,esiintymislava sekä baari,on myös vieraille tarkoitettu ,hyvin varustettu keittiö,joka näkyy oikeassa nurkassa. Kun kävin ensimmäistä kertaa Abraham Hostellissa,kun se ei vielä ollut täysin valmis,salin seinämaalaus oli käynnissä. Nyt se oli valmis ja siitä tuli hieno!

baari

Salissa on baari ,josta saa illalla myös pieniä ruoka-annoksia,alkoholin lisäksi. Baari aukeaa iltaisin klo 18 .

ruokasali 1

Takana näkyy esiintymislava. Abraham Hostellin yleiset tilat ovat tosi mukavat,on tämä suuri sali ruokatiloineen,keittiöineen ja baareineen,on lobbyalue kivoine nurkkauksineen,ja sitten on vielä suuri kattoterassi,josta hyvät näkymät.Kattoterassi oli vielä rakennusvaiheessa kun kävin siellä,mutta tätä kirjoittaessa se on varmaankin jo valmistunut.

maoz yinon

Tämä on Maoz Inon,Tel Avivin Abraham Hostellin johtaja,ja se ,josta koko Abraham Hostel-ketju sai alkunsa. 11 vuotta sitten hän perusti Nasarettiin Fauzi Azar-hostellin,jonka Lonely Planet valitsi vuonna 2014 maailman 7 parhaimmaksi hostelliksi. Hieman myöhemmin hän myös perusti Jesus Trail-reitin.  Joitakin vuosia myöhemmin hän perusti 4 ystävänsä kanssa Jerusalemin keskustassa sijaitsevan Abraham Hostellin,ja viimeksi avattiin tämä Tel Avivin Abraham Hostel.

seinamaalaus 2

Abraham Hostelliin (kaikkiin kolmeen) voi tulla myös vapaaehtoishommiin.Pieniä hommia vastaan saa yösijan ja aamiaisen,sekä mukavia kokemuksia.  Siitä lisää täällä.

Abraham Hostel järjestää myös  retkiä eri kohteisiin,myös lähimaihin(myös Palestiinan alueelle). Päivän mittaisia tai pidempiä.Abraham Toursin matkoista ja retkistä  enemmän täällä. 

Ihana fiilinki tuolla:)

 

 

1,502 Comments